Можеш ли да преследваш мечтите си и да бъдеш млада майка?

Споделяне
Вграждане

Коментари • 538

 • Dayana Marinova
  Dayana Marinova преди 15 часа

  Ети, първо искам да Ви благодаря за страхотните видеа, особено тези, посветени на отглеждането на децата. Тъй като от това, което виждам, ми изглеждате като жена, която търси нови, различни неща, които да прави с децата си и обожава работата с естествени материали, реших, че може този обучетилен център да Ви е интересен - facebook.com/Pianeta-Bambino-1789228284535901/ - Освен почасова, полудневна, целодневна форма на обучение, имат страхотни ателиета веднъж или два пъти в месеца за цялото семейство.

  И един въпрос: Коя е любимата Ви книга до сега? Нещо, което смятате, че всеки би трябвало да прочете.

  Хубав и усмихнат ден на цялото семейство!

 • mihaela simeonova
  mihaela simeonova преди 21 час

  Много ми е интересно едно ... като станеш на 45 години още ли ще снимаш клипове или ще си започнала да работиш нормална работа като другите жени? Няма значение дали е в офис или в магазин 🤭 снимай клип на 45 години да ни разкажеш как е животс ти и дали имаш един работен ден до тогава 🙂

 • Stelyana Ivanova
  Stelyana Ivanova преди 2 дни

  Не виждам нищо лошо във видеото, но е факт, че Ети настъпва нещастните българи по болна тема. Харесвам канала, защото е един от малкото, в които до момента не съм виждала хейт, нооо явно злобните и завистливи хора, колкото и да се крият, излизат наяве като им се отдаде възможност. Било неадекватно видеото, било обидно, нямала истинска работа, била превзета и всичко и било розово... Айде стига.
  Нормално е от такъв развлекателен канал сериозните теми да изглеждат не толкова добре представени, но смятам, че който е достатъчно интелигентен ще разбере посланието.

 • Hristina Lapatova
  Hristina Lapatova преди 2 дни

  а ти какво работиш? Че нещо не разбрах...

 • ILInda Evtimova
  ILInda Evtimova преди 3 дни

  Прочетох много грозни коментари. Разбира се, че си млада майка и, че имаш кариера. Това, че не седиш на бюро 8-10 часа не значи, че не работиш. Ти имаш кариера от ново поколение така да се каже, можеше вместо да ходиш на срещи да работиш по проекти на компютър, можеше да си с гъвкаво работно време и по друг начин. С една дума haters gonna hate.

 • Calinista Mihov
  Calinista Mihov преди 3 дни

  Какво пък толкова нередно видяхте в това видео не мога да разбера. Разбира се, че е по-трудно да се забременее на по- късна възраст понякога. Никой не е обидил жените, които по-късно са решили да станат майки. Личен избор е разбира се. Никой не ви кара да раждате млади, но действително е препоръчително по-навреме, особено за първо дете. Пък то че всеки си избира, то е ясно. Абсолютно нищо сландално не видях във видеото.

 • SmartTM
  SmartTM преди 3 дни

  Майки "мъченици"Образовайте се, напънете се малко, Не чакайте Наготово и само от таткото. има и безплатно много курсове, за да изкарвате Голееееми Доходи в България и по света, учете за УМЕНИЯ, не за Диплома, които може да продадете, и които ще се търсят и след 20 години, дори и ако си самонает, успоредно с това правете повече секс, и ако проблема е в партньора (ката) го сменете, пуснете си едни тестове (има лаборатории). И Не забравяйте в България или в чужбина, животът е еднакъв. И реалистично погледнато в България Ви взимат децата на ясла за 50 лв и ги научават на всичко от 1 годинка, (гърне, хигиенни навици, на правилен български)така че ще се Мъчите с детето само една годинка, после на ясла, да го възпитат, детска, училище и вие ще си пушите и клюкарите на спокойствие, в интернет!! В чужбина тези екстри ги няма, затова Ети казва в България и там си гледа децата и тя. И седнете и реалистично сметнете колко струва едно бебе, при положение, че има достатъчно втора употреба дрехи, и обувки, детски колички, креватчета даже и подарък (както ползват майките в чужбина). За храна: едно дете яде 1 шепичка в началото, детска стая Не ви трябва в началото. И реално само един апартамент ви трябва, дори без Интернет. Лекарите безплатни.(не плащаш здравна застраховка като в чужбина за децата.) Отделно се живее от роднини(само с бащата ако може). И готово, даже като родите и пари ви дават, за разлика от чужбина. И майчинство. Напълнете бащата да се дообразова, да изкара някой лев допълнително, смирете се, престанете да се сравнявате с другите майки, приятелки, роднини. И да мислите дали за пари. Друго добър климат, много детски площадки, и добър социален живот. Много евтини плодове и зеленчуци и вкусни (за разлика от чужбина). За това Ети казва България, защото в Дания тия екстри ги няма. Единственото при нея ще бъде че децата ще получат датски паспорт, но какво от това, като винаги ще са чужденци в Дания заради майката. И евентуално Филип ще плаща издръжка по закон или ако се закучи нещо ползване на социалната система на Дания, но и в България я има тази социална система, детски + майчинство + бащата да работи, Без да пушите и готовоооо. Но единственото е че няма кой да ви сметне приходите и разходите реално, Ами ето идея за следващото Видео.

 • hrisi krasimirova
  hrisi krasimirova преди 3 дни

  Ама тая злоба ще ви изяде отвътре! Всеки сам избира как да живее и какво да прави! Това, че @Antoinette Pepe е избрала да живее живота си по този начин не я прави по-лоша от вас! Тя така се чувства добре и това и доставя удоволствие! Това е нейната гледна точка! Като не съвпада с вашата просто подминете или натиснете бутона “Unfollow”. Никой не ви задължава да я следите и да се съгласявате с всичко, което прави! Вие хем не се оплаквате от животите си, хем я плюете, защото, виждаш ли, не е като вас и не знае колко трудно се живее така.. Ами направете си го да не ви е трудно!

 • sisiposh11
  sisiposh11 преди 3 дни

  След като гледах последното видео се върнах тук, за да чета коментарите. И не разбирам защо... Всички изкарват Ети едва ли не цинична, но мисля, че тя просто наистина е мила оптимистична мечтателка, дори и да не ѝ е толкова близка българската действирелност за повечето майки. Недейте с вашата сивота да убивате нейния цвят. Светът има нужда от такива хора! И аз затова я гледам, въпреки че нямам такива възможности и живот се радвам, че друг се е устроил добре и е щастлив от живота си. И още нещо - много е грозно да да броиш парите на някого, от къде ги има, колко са, с каква заплата изкарват и т.н. Много грозно, злобно и завистливо!
  Ети сигурно е била много разстроена след тези коментари, а не мисля, че го заслужава. Тя е изключително отдадена на работата си (И ДА - работа е), по дяволите, тя засне дори раждането на дъщеря си!

 •  Петя Камбурова
   Петя Камбурова преди 3 дни +5

  Антоанет, това, от което хората са се подразнили не е толкова фактът, че имаш време за децата си, финанси и т.н. В крайна сметка всеки избира как да организира живота си. Това, което ги е подразнило в целостта си (особено майките) е, че наблягаш на момента с липсата на ентусиазъм, амбицията да съвместяваш двете. Истината е, че това са много лични, а за някои и много болезнени теми. В момента, в който по някакъв начин кажеш: вижте ме, аз съм млада майка, съвместяваща всичко е много вероятно да се подразни някой, най-малкото защото е вид демонстрация. Само ти си знаеш колко ти е лесно или трудно и най-вероятно с две деца не ти е лесно. Това много хора го имат предвид. Добре е да смениш подхода, правейки такъв тип видеа :)

 • liliqkasabova
  liliqkasabova преди 3 дни +1

  Хора, нужно ли е всички да сме на едно мнение?! Във видеото Антоанета изхожда само и единствено от собствения си опит и битово положение. Толкова грозни упреци, обиди и квалификации...😑 Малко повече толерантност и емпатия няма да навредят на всяка една от нас...

 • TheNufzify
  TheNufzify преди 3 дни +3

  Това, че Сиена е кротко дете, не означава, че всички са такива и повярвай ми не е въпрос на свикване, просто децата са различни. Ще ти кажа, не само не мога да работя от вкъщи, но не мога да намеря време книга да чета.
  Аз съм ЗА раждането и отглеждането на деца, но не и на всяка цена само и само да си млада майка - и като не са готови младите родители, защо да го правят и после да съжаляват?

 • katerina chochova
  katerina chochova преди 3 дни +2

  И не е някакво геройство да изнемогваш, моля, не се изкарвайте майки-героини, защото ходите в офис и гледате деца. Всичко в този живот е избор.

  • Milla G.
   Milla G. преди 3 дни +2

   Да. Някак си, конструктивната критика (че Антоанета не взема предвид майките с репродуктивни проблеми, че не работи стандартна работа и т.н.) много рязко преминава в най-откровено злобеене, и хвалене какви жертви сме. Точно изнемогването издигнато до геройство. Народ на жертви.
   Много точно го написа.

 • katerina chochova
  katerina chochova преди 3 дни +3

  Леле, леле, не мога да повярвам колко злоба се изсипва. Какви обиди, какви лични нападки, срамно е да се чете даже. Тъжно е колко сме комплексирани българките, наистина е тъжно.
  Мили дами, не всички професии са свързани с волско бачкане в офис по 10 часа. Времената и условията на работа се променят в глобален мащаб, работодателите са гъвкави, има десетки видове дистанционни професии, гъвкаво работно време, хоум офис и тн. Дори в България! Аз самата съм майка и когато започнах да се задъхвам от задължения в офиса, защото ме товареха като магаре, напуснах, потърсих друг вариант и го намерих!
  Моля ви, не затвърждавайте отколешната поговорка "Не искам на мен да ми е добре, искам на Вуте да му е зле" и не бъдете тесногръди и завистливи.
  Първо - ако не харесвате някого, не сте задължени да го следвате. Както сте го последвали без да обявявате на всеослушание, по същия начин го отпоследвайте и точка.
  Валерия Липоветски, влогърка, чийто мъж е милионер, с три деца на 20 и нещо г., разполага с детегледачки и тн. - - не съм видяла такова яростно плюене и хейт по нейн адрес, колкото тук към Антоанет. Отвратително е.

 • Elena Terzieva
  Elena Terzieva преди 4 дни +1

  Възхищавам ти се за смелостта, Ети! Ти правиш нещо, което на много хора не им стиска и мисля, че дори не разбират идеята, защото са се затворили в "средностатичстическото" си ежедневие и не могат да видят цялата картина. Всеки сам определя съдбата си и изборът дали да работиш на пълен работен ден, или онлайн, дали да си предприемач или служител и т.н., това е индивидуален избор. Причината за тази кампания е именно пробелмът с раждаемостта, чакането на подходящия момент, чакането на подходящия мъж и т.н. За да не се затрие нацията ни, имаме нужда от мислене извън кутията, от действие извън "средностатистическото", защото не статистиката ни определя живота, а ние определяме нея. Идеята е да се вдъхне кураж и смелост на младите жени, които не се решават да имат деца, защото им е внушено, че първо трябва да си намерят работа, да служат някому по 8-10 часа на ден и след като срещнат перфектния мъж, тогава следва мъчението - безкраен работен ден, безпаричие, липса на помощ от баби и т.н. Истината е, че от нас зависи какво и как ще работим, а в днешно време има професии като инфлуенсър, като фрийленсър и др., може да се работи онлайн и това позволява не само сносни доходи, но и гъвкаво работно време. Дано повече млади жени разберат посланието: че щом има любов, няма страшно да имаш деца, дори и да си млад, дори и да нямаш кариера, можеш да отглеждаш деца и това е естествено заложено в нашата природа!

 • Ivelina Aleksieva
  Ivelina Aleksieva преди 5 дни +3

  Изключително изкуствена си, което влияе много на всички видеота, които правиш....не си компетентна по сериозните теми и засягаш голяма част от жените с репродуктивни проблеми.

 • the jawzzz
  the jawzzz преди 5 дни +10

  НЯМА ПО-ЯКО НЕЩО ОТ КАРАЩИ СЕ В КОМЕНТАРИТЕ ЖЕНИ! ИЗПУКАХ СИ ПУКАНКИ!

 • Thea Eroteeva
  Thea Eroteeva преди 5 дни +4

  За мен е мистерия как това видео е успяло да обиди толкова много хора. По-притеснителното за мен е, че като че ли е широко разпространено виждането, че майчинството трябва да е тегоба, умора и някаква изключителна саможертва. Много млади жени отлагат раждането на дете именно заради това наложено в обществото разбиране. И защо смятаме, че ако не сме пребити от работа по 10 часа на ден и не се борим със живота със сетни сили, ние сме "лигли" и нямаме "истинска" кариера? Също така не виждам нищо лошо в това да се взема храна за вкъщи или мъжът ти да ти помага като готви или взима детето от детска градина.

  • Milla G.
   Milla G. преди 3 дни +1

   Oh God, I found common sense.... finally!!!

 • Nadejda Atanasova
  Nadejda Atanasova преди 6 дни +20

  Когато чуя фразата "майка, блогър и влогър" вече ми става лошо. Права е дамата, която каза, че си си вкарала жесток авготол. Успя да обидиш хората с репродуктивни проблеми, хората, които по някаква причина не са млади родители и хората, които имат наистина сериозни и отговорни професии. Представям си един хирург, който не ходи от брънч на брънч как води детето си в операционната ли? Или музикант, който влачи невръстното си бебе по заведенията, за да бъде с него неотлъчно? Дори хората, които работим в офис, не можем да си позволим да водим децата си там, а не е и редно. Детето не мисля, че изгаря от желание да бъде мъкнато навсякъде.
  Освен това, не ми се струва, че си много млада майка. До колкото знам си на 28, което не се вписва за "млада".
  За мен ти си един фалшив човек още от мига, в който те видях на живо. Тогава още не беше "майка, блогър и влогър", а беше просто една майка, която драскаше непопулярен блог от време на време. С фалшивата усмивка в канала си, може би успяваш да заблудиш хората тук, но на живо е невъзможно. Съжалявам, Антоанета, но тази припряна екзалтирана жена, която се появява в клиповете ти, омръзва.
  Пропуснах нещо. Успя да засегнеш и хората, които нямат твоите финансови възможности. Антоанета, ти излизала ли си от София? Запозната ли си колко пари изкарват хората в по-малките градове и в селата? Замисляла ли си се, че за множество деца в големите градове няма места в детските градини, а една частна такава е около 600 -800 лв, което е една цяла заплата? Някои семейства плащат ипотечен кредит, оправят се сами, нямат баби да помагат и се справят въпреки това. Ти не си нищо повече от една глезла, която е седнала да ни учи как да си гледаме децата и живота. Преди да правиш колаборации и да снимаш видеа помисли кое как да представиш. Когато видях, че събитието, което рекламираш, има вход 20 лв., вече наистина ми кипна и се реших да ти оставя коментар. Загуби ме като абонат.

 • ивелина рускова
  ивелина рускова преди 7 дни +4

  Това, че някой не е разбрал каква е целта и мисията ти в това видео е много жалко наистина! Моля ВИ преди да осъдите някой друг, първо добре чуйте думите му , и първо потърсите положителното а след това негатива. Защо ние все съдим другите,, а не видим себе си първо, какви сме, какво сме направили ние за някого , а после да оплюваме ближния си. Защо в България всеки гледа в чуждото гърне, а не погледне в своето си, стига с тази омраза и злоба, тя ни изяжда и ни пречи за всичко , за здравето ни , за успеха ни , Нека бъдем малко добри и да видим какво хубаво прави човека до нас, Аз съм също жена с репродуктивни проблеми заченах след ин витро процедури и много добре зная болката и мъката, и затова тази инициатива е прекрасна и иска да даде информация на младите за да се информират по навреме за профилактика на своето здраве, и ако могат и ако искат по нормален начин да заченат да го направят без страх , особено когато я има Любовта. Тук се говори, за жените които няма репродуктивни проблеми, но с времето и годините е напълно възможно да се появят вследствие на фертилитета.Ако имаш човек до себе , ако имаш любовта и младостта, да не се страхуваш и притесняваш, че можеш да се справиш и с двете и с учене и с работа и с дете, въпрос е само на избор и на нищо друго.Никой не караме насила да прави собствения си избор, Всички ние имаме право на това, но искаме ако някой има съмнения в себе си, че ще успее, да го поощрим .България е пред демографска катастрофа , скоро няма да я има, няма да ни има нас Българите, това е целта на кампанията, да помогне и да мотивира да се раждат деца .Децата на България ! Бъдете здрави и раждайте деца, ако искате и ако можете. Ако имате репродуктивен проблем , като мен ви моля да вярвате и да не се отказвате , ще станете майка и татко. Ще гушнете своята рожба скоро ! Мечтайте и не се отказвайте и сбъдвайте мечтите си .

  • lora petkova
   lora petkova преди 7 дни +4

   Ами какво правим, ако ни се роди дете с проблем? Зарязваме психолози, логопеди, рехабилитации, правим се, че не чуваме като ни звънят от детската да си го вземем, щото не могат да се оправят вече, зарязваме работата с него вкъщи и почваме да градим себе си? Опа, то сигурно и за тези родители не се отнася. Да де, ама животът е шарен, на едни им е розово, на други зелено, на трети черно. Важното е да си правим вятър на устата.

 • Dobromira Zasheva
  Dobromira Zasheva преди 7 дни +13

  Да, времето в което всеки ютюбър си вкарва сам автогол. Много си превзета наистина, може би имаше нещо интересно във видиата в началото, сега всичко е спонсорирано, изнасилено и хората го виждат. "Ляйфстайл" няма... Има "лайфстайл" поне тази дума научи. Изключително повърхностно видео и супер тъпо. От срамежливата жена вляво до ръкащата докторка до теб, хвани едната удари другата. Ти нямаш кариера, wether you like it or not... Ти снимаш живот, който дори не е истински. Поредната доза лъжа сервирана от екрана. Хората те усетиха, твоят downfall is near...

  • Dobromira Zasheva
   Dobromira Zasheva преди 3 дни +2

   Хаха.. Да, права си whether се пише, изпуснала съм едно ейч...и все пак коментарът си остава.. Сори..

  • Rali Šimon
   Rali Šimon преди 4 дни +1

   Dobromira Zasheva научете езика преди да коментирате не weter , с whether... човек може да се поучи от по-умните ама вашият коментар е просто злобен така че е за подминаване :)

 • Sofia Kratchanova
  Sofia Kratchanova преди 7 дни +7

  Сега ако си истински “инфлуенсър” би трябвало да направиш второ видео, в което да коментираш адекватните забележки на всички, които са коментирали тук.

 • Sofia Kratchanova
  Sofia Kratchanova преди 8 дни +13

  Ети, за твой късмет имаш възможност да правиш всичко това, защото нямаш работно време. Не говори на ръка, смешно е. Не всеки може да си позволи да стои в дома си, да гледа две деца, да се занимава активно с тях и в същото време да няма нито един истински работен ден в живота си. Едно е да ходиш от време на време по срещи и да снимаш видеа, съвсем различно е да имаш сериозна професия.
  Истината е, че нямаш никаква представа какво представлява живота на "младите майки" в България, защото лайфстайлът ти е съвсем друг. Не казвам, че това е нещо лошо, но не би трябвало да даваш съвети на тая тема, когато сама не си опитала да живееш с 1000 лв. доход на месец, наем от 500 лв. и работодател, който ти казва "Ако не дойдеш утре в офиса, край".

  • Rali Šimon
   Rali Šimon преди 4 дни +3

   Sofia Kratchanova абе хора кой е казъл кое се брои за истински работен ден??? Я малко се отърсете затова че сте забити в някакви офиси вършите работа, която повечето не понасяте и хленчите ама сте уж на общоприета работа... всеки,който се труди работи! Толкова ограничени хора на едно място не съм виждала. Товс е нейната реалност и всеки от нас си има своя и може да я промени. Какво е това бездушие и сравняване, че видиш ли тя трябва да се оплаква, да хленчи, за да влзе във вашата статистика на средностатическа майка.

 • Йоанна Маринова
  Йоанна Маринова преди 8 дни +4

  Не е истина какви коментари може да прочете тук човек. Ети е страхотна и да всеки може, който не иска започва да си търси оправдание с години, сфера на работа и т.н. А ми станете и вие инфлуенсъри, да не мислите, че е лесно човек да се наложи, че да намери хора, на които да въздейства? Съвсем съм далеч от мисълта, че видеото цели да засегне хората с репродуктивни проблеми, според мен е насочено към хората, които смятат, че децата са пречка за живот. Аз съм на 25г. и все още нямам деца, просто защото така съм подредила приоритетите си, но моля ви как може да мразите някого заради успеха му? Това типична българска черта, за съжаление.

  • Rali Šimon
   Rali Šimon преди 4 дни +4

   Истината,мили дами, е че тези плюещи жени нямат доблестта да се покажат да покажат живота си да загърбят скруполите и да вдъхновяват с нещо... каквото и да било. Те могат да се крият за екраните и да бълват епитети. Но малцина ако им дадеш трибуна биха имали нещо да покажат, с което да обогатят нас останалите. Но иначе си драскат. И защо са тук? Значи все пак Ети им е интересна, значи техните животи с работа от 9-5 все пак не ги удовлетворяват?! Нещо си противоречите, защото ако сте толкова знаещи, можещи и доволни от битието си не бихте надничали в нейното...

  • Danny G
   Danny G преди 7 дни +2

   На мен ми стана ужасно тъжно, когато прочетох някои коментари! Вместо да отминат... Защо я гледат изобщо, кому е нужна цялата тази отвратителна злоба! Всеки си живее живота, както прецени... И имам чувството, че не са гледали други нейни видеа, защото нямат хабер нито тя какво прави, нито Филип, щом им изглежда толкова лесно. Как са стигнали до тук, на каква цена и дали пък не са си го заслужили този начин на живот!

 • Mitko Dimitrov
  Mitko Dimitrov преди 8 дни

  Проговори

 • Elena Karagyozova
  Elena Karagyozova преди 8 дни +1

  За мен е задължително жената да стане първо майка и тогава да гради кариера. При мен се случи точно така и дори с три деца нищо не ме е спрало досега. Наистина всичко е въпрос на желание. Децата дори правят жените по-креативни, борбени и успешни.

 • Елена Петрова
  Елена Петрова преди 8 дни +40

  Отделно само да ти кажа, като човек с репродуктивни проблеми, борил се години наред за детето си, че това видео е обидно, обидно е невежеството ти, обидно е как смяташ, че годините са единствения фактор, ами не не са. Твоята измислена инициатива "Роди дете е България" е поредният ти начин за спечелване на пари, на гърба на хорското нещастие, замисли ли се колко е тъпо да мотивираш някой да ражда рано и как ще събереш една зала жени изстрадали с болката си да им обясняваш, как с едно отваряне на краката се забременява, разбира се доста приповдигнато и кикотейки се и разбира се срещу вход от 20 лв вход. Фалшива си и това не е проблем, докато не тръгнеш да препечелваш на гърба на хорската болка. Щях да се замисля, че може да има и капчица истина в намеренията ти до момента в който не видях входната такса... По-добре тръгвай да мислиш някакво публично извинение, към всички който обиди с това клипче, че да не ти се разклати великата кариера. Или ще събереш една зала бесни тийнейджърки, на които единствената цел в живота им е да се размножат и ще им даваш акъл, как да не станат като нас, нали защото ти си много запозната с тегобата на репродуктивните проблеми.

  • Ралица Боянова
   Ралица Боянова преди 7 дни +8

   Прочетох коментара ти. Не знаех за таксата. Доизясниха ми се нещата. Подкрепям напълно написаното от теб. Аз не съм имала такива проблеми. По написаното от теб разбрах напълно. Аз също съм и написала мнението си.

 • Lilly Sergiiewa
  Lilly Sergiiewa преди 8 дни +16

  Не всички можем да сме инфлуенсър , това видео според мен е пълна подигравка за МЛАДИТЕ родители, който взимат пример от теб също и на по-малката възраст деца ,защото те гледат твоя начин на живот и си го представят точно такъв в същото време не изкарват повече от 400 лв на месец. Според теб млада майка е да си на 30 г. ами аз която съм на 22 г с дете на почти 2 години и бременна в 9ти месец каква съм ?! Не се оплаквам от живота нито от нещо , но да казваш как Сиена може да си спи на всякъде и по всяко време ми не всички деца са така , малкия навън не иска да заспи и също съня му няма да е пълноценен , да купувам всяка вечер храна от заведения аз също мога да си го позволя ,но е друго да се прибере мъжа ти скапан от работа и да има сервирана топла домашна храна.

 • Лина Костадинова
  Лина Костадинова преди 8 дни +1

  На бащата също се полагат определен брой дни за гледане на дете.

 • Dobriyana Sklenarova
  Dobriyana Sklenarova преди 8 дни +7

  Във видеото видях нещо различно от повечето коментиращи. Факт е, че не всички срещат рано партньора си, забременяват лесно, раждат лесно, възстановяват се лесно. И аз не бях от тях. Но не мисля, че с нещо ни помага вълната от изтъкване по колко часа ние работим, а пък по колко часа другите работят, как ние нямаме помощ, пък другите имат и им е лесно. При всеки животът се е стекъл по различен начин и навирането колко на мен ми е тежко, а на другия леко не е градивно. Дано има повече разбиране, емпатия, насърчаване между нас, особено между майките.

 • TITA
  TITA преди 8 дни +3

  Потресена съм от негативните коментари. Хора, научете се да слушате и да разбирате! Всеки втори коментар е свободно съчинение и звучи абсолютно неадекватно предвид съдържанието на видеото! Ети, не се отчайвай! От мен имаш палче нагоре!

 • Toni’s Beauty
  Toni’s Beauty преди 8 дни

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Petq Hristova
  Petq Hristova преди 9 дни +3

  Първо-клипа е предназначен, според мен, за младите момичета (до 28 год) да ги насърчи - хора, в това няма нищо лошо. Второ - коментарите по-долу са доста груби, правя си заключение, че жените са крайно нещастни, въпреки че мъжете им са супер красавци, явно братя на Брат Пит. Смисълът на всичко е да направите така че да бъдете удовлетворени от ежедневието си, независимо какво е то и се научете да преглъщате чуждото щастие и да се радвате за хора като Ети. Стига с тоя хейт, дайте левел по-нагоре.

 • Dream and Believe
  Dream and Believe преди 9 дни

  Na kolko si ggodini😊

 • mihi
  mihi преди 9 дни +22

  Можеше да споменеш, че таксата за събитието е 20лв (!!!) Рекламираш го, сякаш е с вход свободен :/

 • Мирена Минева
  Мирена Минева преди 9 дни +35

  Ети, накратко издразни всички РАБОТЕЩИ майки с това видео! И с право!

 • Georgia Colman
  Georgia Colman преди 9 дни +1

  Ети изядоха те просто .....не им обръщай внимание , живота просто ни идва тежичък в България и нали знаеш трябва да си изливаме злобата някъде......
  Не им обръщай внимание , ако ще всичките да се отпишат от канала ти , имаш един сигурен абонат :)

 • Georgia Colman
  Georgia Colman преди 9 дни +2

  Уоу уоу уоу ....... Първо всеки си подрежда сам живота , да има непредвидени ситуации , но ако оставите те да ви контролират живота спира да бъде ваше лично притежание . Защо си мислите , че на Антоанет й е лесно ?! Защото винаги ни посреща с усмивка ли ?!
  Скъпи дами , вие сами избирате с кой ще бъдете , кога ще създадете семейство и как ще протече целият ви живот .....не съм съгласна за много от нещата изписани по надолу в коментарите..... Имам достатъчно лични примери за хора , които създадоха семейство изключително рано и донякъде непредвидено и се справиха блестящо и в момента са доста добре .....
  Не ви обвинявам , българската майка е може би най-големият супергерой , знам че много жени стискат зъби и минават през невъзможното заради децата си , но много от тях са загубили вярата , че могат да следват мечтите си ......
  Не го правете !!!!
  P.S не злобейте срещу Ети и Филип , някак си искам да виждам повече такива семейства

 • Hristea Ninova
  Hristea Ninova преди 9 дни +1

  Сиена има много хубави очи 😍😘

 • luiza kirilova
  luiza kirilova преди 9 дни +46

  Интересно ми е с целия този назидателен тон, не смяташ ли, че обиждаш "най-близката" си приятелка Елица, която по твоите критерии, няма дете "само щото не го е поискала"? Много грозно, Антоанета. Не всеки до 30 е намерил подходящият човек, не на всеки мама и тати му дават апартамент да тепсия и само дето не ходят да му бършат г*за , с извинение. Хубаво е преди да казваш/снимаш нещо, да го премисляш поне 4-5 пъти /в твоя случай/.

 • Kameliq Simeonova
  Kameliq Simeonova преди 9 дни +2

  Думата "млада" явно засегна аудиторията! Спора под всеки коментар е коя е по млада и коя колко е заета покрай работата си...ohh come on...чупи гипса се казваше някъде . Видеото има цел различна от това да се надпреварвате коя по млада ,коя по заета ! А да ,и разбрахме че и в България има бащинство!

 • MyNameIsMaider
  MyNameIsMaider преди 9 дни +2

  Здравей, Ети. Идеята на инициативата изначално е добра, но за съжаление само морална подкрепа едва ли е достатъчна. Би било чудесно обаче ако се постигне публичност и диалог по темата. Според мен, ако се въведат някои неща като почасово/гъвкаво време за майките / бащите, бонуси или финансови облекчения за работодателите, наели майки и т.н. наистина това би имало положителен ефект и хората ще се чувстват по-спокойни да имат дете/деца на по-млади години.
  Затова си мисля, че ако се привлече погледа на медиите и правителството, тази инициатива би имала по-голям успех.

 • Blagoslava Aleksandrova
  Blagoslava Aleksandrova преди 9 дни +2

  На мен видеото много ми хареса, браво! За трудностите на майчинството в България слушам постоянно, и ги знам много добре. И честно казано наблягането на негативите ме е спирало да мисля за деца - не от липса на желание, а от страх че няма да се справя. Понякога, на някои хора като мен, ни трябва просто малко успокоение - че животът не свършва с детето, и ти не спираш да бъдеш себе си. Да, очаквам един ден, когато(ако) имам деца да се нагала да жонглирам с колички, графици, училища, детски градини, настинки, готвене, чистене...... Но е хубаво да чуеш и малко позитивизъм от време на време, и да видиш една усмихната майка. :)

 • Елена Петрова
  Елена Петрова преди 9 дни +30

  Разбира се, че НЕ може да имаш кариера, докато гледаш бебе. Оставяш си кариерата за известно време, докато бебето порасне достатъчно за ясла или си наемеш детегледачка, или и двете,защото когато се разболее от яслата трябва някой да го гледа, ако искаш да имаш кариера. Но тук говорим за ИСТИНСКА РАБОТА, не за снимане на клипчета. Меко казано е непрофесионално да си водиш бебето на срещи, аз също имам бебе и не мога да си представя да го взема с мен на среща .... безумно е, аз среща ли ще водя или бебе ще гледам. Мисля че показваш една доста пречупена реалност на майчинството, с това постоянно приповдигнато настроение и тази инфантилност. Майчинството е и да си уморена, майчинството е да направиш жертва с истинската си кариера, да направиш жертва с времето си, да направиш жертва с навиците и досегашния си живот,не нищо няма да си е като преди и не може да се правим, че животът ще е 100 % същия с бебе в картината, защото просто не е така.

  • Tedina Mar
   Tedina Mar преди 8 дни +4

   +milena stavrieva точно това лансиране на такива ВИПове е дразнещо и вероятно вредно за онези, които днес са на 10-15г

  • Кристина Горанова
   Кристина Горанова преди 9 дни +7

   +milena stavrieva Абсолютно е така! Те дечицата нямат нищо общо с това докато са малки, но с възпитанието, което им дава не мисля, че ще бъдат нещо по-различно от нея..изкуствени пред камерата, за да изкарват пари, а не да имат хубава професия и да се развиват. Аз не виждам какво може да и е развитието на нея. Разбирам ако това и е просто хоби, но да има и стабилна професия, с която наистина имаш право на развитие и тогава нека се бие в гърдите каква работеща майка е и как добре се справяла с отглеждането на децата. А това да си така наречения "инфлуенсър" и да се имаш за горд колко много работиш за човек, който се бие в гърдите, че е завършил висшето си образование в чужбина е просто смешно и нелепо. Не знам какви доходи толкова получава и как и дали въобще си ги доказва, но според мен човек не може да се издържа от това нещо и то главно в България. Добре че има заможно семейство, да и дава апртамент и пари за нейната измислена професия. :)

  • milena stavrieva
   milena stavrieva преди 9 дни +12

   +Кристина Горанова , съгласна съм с Вас! А и Антоанет не ми е позитивна, а по скоро фалшива. Дечицата са и сладки, да са и живи и здрави,но тя като човек е едно клише- веган, Старбъкс, преди беше моден блогър, изживява се като лайф коуч, много ги разбира нещата, Дания, България... Тя е свободен човек и може да прави каквото си поиска, но ме дразни това лансиране на хора, които са нищо особено, а го раздават много тежко и са се взели много насериозно.

  • Кристина Горанова
   Кристина Горанова преди 9 дни +10

   Елена Петрова Тя ако не прави такива клипчета, в които 99.9% от времето е мега усмихната, доволна и в добро настроение, никой няма да и обърне внимание на канала. Това си е чиста заблуда за някакъв измислен “хубав” живот, заблуждаване на аудитория, но и да не говорим, че така наречените и последователи са главно деца от 10-15 годинки, които и хвалят видеата и идея си нямат, че всичко е просто една заблуда, за да получава тя пари за така наречената си “работа и професия”... Ако тя не изкарваше пари от спонсорства и гледания на видеата и едва ли щеше да се занимава все още с това и да се хвали как е “работеща майка”. 🤨

 • Lisa Grimsmo
  Lisa Grimsmo преди 9 дни +27

  От др Богданова какво научихме:
  Трябва да раждаме по-млади, защото:
  1. С възрастта имаме повече болежки
  2. Ставаме по-параноични
  3. Ще имаме живи баби, които да ни помагат
  Мислех, да разждам при нея, но това нейно неадекватно мислене ме отказа. Разочарована съм от нещата, които каза др Богданова. Не бих имала доверие на лекар, който се рекламира чрез канала на Пепе.Не е сериозно просто! Самата нея няма смисъл да я коментирам, ясно е, че е нелепа.

  • lora petkova
   lora petkova преди 9 дни +8

   И за мъжкия стерилитет нито дума...А нещата отдавна са фифти фифти.

 • Milena Panayotova
  Milena Panayotova преди 9 дни +5

  В България също има отпуск по "бащинство". Реално майката може да прехвърли част или целия си отпуск на бащата (мисля и на друг роднина също). Друг е въпросът колко го искат и го правят.

 • Sofia Angelina Stamenova
  Sofia Angelina Stamenova преди 9 дни +1

  Ети от мпого време искам да ге попитам идин въпрос. Мислите ли с Филип да си взимате домашен любимен. Да. Не. Защо?? Обичам те вие сте уникално и щасливо семейство🅾️🅱️😘😘😘❤❤❤❤

 • Svilena Yordanova
  Svilena Yordanova преди 9 дни +4

  В България има бащинство. Баща или родител по права линия ( баба и дядо) могат да излязат в отпуск за отглеждане на дете, след като то навърши шест месеца.

 • Ralitsa Koleva
  Ralitsa Koleva преди 9 дни +31

  По принцип рядко коментирам, но това видео ме накара да се почувствам зле. Не винаги е въпрос на избор дали да родиш млад. Аз съм на 35г и колкото и да ми се е искало да бъда млада майка, по ред причини това не се е случило. Знам за още много случаи, в които жени години наред правят опити, но нещата се случват на по-късен етап или просто не са срещнали правилният човек. Темата е много деликатна. Не всичко в живота става по план. Ще родя на еди каква си възраст, и не винаги това е въпрос на избор. Божа работа е според мен!

  • Tedina Mar
   Tedina Mar преди 8 дни +3

   Много недомислени изказвания направиха девойките, за да демонстрират "успеха" си в живота.
   Късмет на всички, които чакате да се случат вашите желания. Напълно ви разбирам.

  • Kristina Koteva
   Kristina Koteva преди 9 дни +9

   Не си единствена и с мен е така, скоро не съм съжалявала така, че съм гледала видео, остави горчилка в мен

 • Kalina Georgieva
  Kalina Georgieva преди 9 дни +47

  Не мога да разбера, Ети, защо слагаш етикети на хората? "Млада майка" на 28-29? Аз съм на 21 с новородено и съм по - съгласна да ме нарекат така, но 28 си е една нормална възраст за жена да има 2 деца. Прочетох твой коментар, в който казваш, че само около 30 са млади родители, а останалите?
  Замисли се, че аудиторията ти далеч не е млади майки, а по-скоро тийнейджъри, който грам не се замислят лесно или трудно ти е с две деца. Всички, които имаме дете знаем какво е да имаш такова и също знаем, че ти имаш късмет да имаш спокойно дете, което ти позволява да си практикуваш така наречената професия инфуенсър, която даже не съм сигурна какво точно включва. Гледах те с голям интерес в началото и намирах някои неща за много интересни, но не съм съгласна с твърдението, че твоя лЯйфстайл е особено труден за поддържане - брънчове, срещи и кафенца. Има жени, които нямат като теб родители да помагат, и трябва да работят от 8 до 5, или като мен да учат и да гледат къща и дете. Мисля, че това постоянно натякване на уж "тежкото" ти ежедневие ще ти изиграе лоша шега, защото малката част от абонатите ти, които са достатъчно големи, за да видят себе си в теб всъщност не го правят. Все пак не всички сме influencer-и и не получаваме финансови помощи от родителите си или сме на една заплата. И за финал, по -добре е изобщо да не коментираш в публичното простраство колко е лесно създаването на деца и как е "ей така между другото" щом си решила да игнорираш факта, че има хора, които с години се опитват и имат проблеми и не става. Това, че ти забременяваш с такава лекота, направо от въздуха, далеч не значи, че при всички е така. Това е много обидно, дори бих го нарекла mom-shaming целия този видеоклип, който изгледах.

 • Mitko Dimitrov
  Mitko Dimitrov преди 9 дни

  Кога Сиена ще прогони

 • Osigirl
  Osigirl преди 9 дни +50

  Пълна излагация! Тотална! Вземи го изтрий тоя клип, че направо се закопа с него. И недей бяга с лайкове само на коментарите на12 годишни, че още по - лошо впечатление прави.

 • кхкхкх
  кхкхкх преди 9 дни +15

  Какво работиш ти и какво работи Филип? Допреди 2-3 години той беше барман в Копенхаген в бара за ром.

  • Irina Tsaneva
   Irina Tsaneva преди 7 дни +8

   Много благодаря, че издадохте каква е професията на Филип.Той наистина прилича точно на барман.

  • Станислава Спасова
   Станислава Спасова преди 8 дни +6

   +кхкхкх Човека се е развил много бързо :))

  • кхкхкх
   кхкхкх преди 8 дни +11

   +Станислава Спасова не вярвам напълно, защото когато бяхме на няколкомесечна командировка, той всеки ден работеше в бара, тогава бяха заедно, всеки път се радваше, когато идват българи и говореше за нея. Но частен бизнес звучи по-престижно :)

  • Станислава Спасова
   Станислава Спасова преди 9 дни +2

   Тя е ютюбър, а той имал частен бизнес в Дания...:))))

 • Daniela Ivanova
  Daniela Ivanova преди 9 дни

  спорет мен ти си една невероятна майка и влогарка обичам те много😍😍😘😍😘😍😘😘

  • Daniela Ivanova
   Daniela Ivanova преди 7 дни

   Kali Milcheva а не, че нещо, но съм доста по-малка от теб, а ти самата правиш грешки

  • Kali Milcheva
   Kali Milcheva преди 9 дни +4

   Леле даниелке, на твое място не бих посмяла да напиша и една дума, ако бях толкова тъпичка. Засядай над учебниците, че ще караш на помощи като мангалите.

  • Daniela Ivanova
   Daniela Ivanova преди 9 дни

   Простачка

  • Daniela Ivanova
   Daniela Ivanova преди 9 дни

   А пък тебе к'во те ебе

  • Tedi
   Tedi преди 9 дни +5

   А, според мен ти не си чела буквара!

 • Vea Velikova
  Vea Velikova преди 9 дни

  4:12 ох,много се стреснах,че ще те блъсне😥

 • Alexandra Vasileva
  Alexandra Vasileva преди 9 дни +40

  Още от видеото, в което Филип избира 4 твои тоалета , всички от които на стойност по 1000 лв...още от тогава исках да натисна unfollow, защото ми направи много грозно впечатление. Защо приятелката ти PolinaSofia беше по - съобразителна и не изписа цените в нейното видео...защото има акъл. След поредното повърхностно видео , в случая - това, вече се отписвам. Изключително много те харесвах, но вече ме напрягаш с повърхността си.

  • Kali Milcheva
   Kali Milcheva преди 9 дни +11

   Ще последвам примера ти. Тя започна повече да дразни с видео клиповете си и да обижда хората.

 • Мария Ангелова
  Мария Ангелова преди 9 дни +15

  Ясно е че искаш да се впишеш в числото на млада майка но не си. 5 пъти си го написала. Млада е около 20 год. Другото са данни спрямо раждаемостта в България и оттам се смята. Да но не.

 • S C
  S C преди 9 дни +49

  Намерил кой да говори на публиката за семейни цености - майка, която позволява мъжа и да се появява на стори тип детско порно по свалени гащи с дъщеря си. Замълчи завинаги с кариерата си - ранното си майчинство - какво ранно майчинство е твойто и каква млада майка си - бездарно същество . Освен да махаш цици по интернет и да се хилондриш какво друго направи в последните 3 години. нищо- едно голямо нищо. Като толкова я разбираш Дания - заминавай - какво още чакаш тук. Или тук е лесно мама но си тате меси - Ura да живей труда. И предишното ти видео е mammy shaming - ти нямаш концепция за това което снимаш . Значи mammy shaming е как се обвинява жената за това и онова - а ти какво правиш в тъй видео - същото . Ти ще си модел , за двойките да раждат - рано нима?!? Ти някога зададе ли си въпроса , че бебето не винаги става с разтварянето на крата - по твой модел. За каква кариера говориш - кариера на кърмачка. Неспособна си носа сама да си избършеш. От времето като те клатеха борците след ZUMBA на стадион Левски - та до ден днешен - няма грам ментално развитие при теб - на баницата мекото и на живота лекото. Като правиш кариера се замисли на какво ги възпитаваш тези деца. Да са кат мама лесни и с песни. Айде със здраве. Инфантил. И ти ще говориш за зачеване и как ставало лесно - ела да ти кажа аз как се става лесно майка - след 6 години по клиниките и 10 опита инвитро. И какво да съм виновна затова, че не съм станала майка на 15 - не мисля. Замълчи завинаги. Било само до желание - нима - сигурно. Това, което проповядваш го правят всички от малцинствата стават майки на по 14.

  • Ралица Боянова
   Ралица Боянова преди 9 дни +11

   Убийствен коментар! Най-дразнещото са съветите и според мен.

 • Expatbgmum
  Expatbgmum преди 9 дни +17

  Айде сега и Филипчо да каже как си преследва мечтите като млад татко.

 • mirostinka
  mirostinka преди 9 дни +3

  @Antoinette Pepe Много харесвам темите, които обсъждаш. Усещам ги доста близко до мен (особенно тези за майчинството, защото и аз самата съм майка), но оставам с впечатление от прочетеното, че видеото ти не бе разбрано, което е жалко :( Мисля, че целта на видеото бе да стимулира майките да преследват мечтите си, а не да забравят за себе си, поставяйки детето на първо място (което означава, че да кажем можем да сложим червило и малко ББ крем на разходка, можем по време на разходка да прочетем любима книга (ако това ще ни направи щастливи) и т.нат. Видеото ти не бе разбрано, тъй като д-р. Богданова говори за тиктакащ часовник....а другата жена спомена, че е влязла в мено пауза на 38 год и добре, че била родила по-рано, което за мен прозвуча леко стряскащо и напрягащо (за което ти нямаш вина, а събеседничките ти). Аз съм на 32 години- родих миналата година на 31 първородният си син. Запознах се с мъжът ми преди 5 години, но тъй като имах проблеми с щитовидна жлеза, хипофиза и хормони за бременност не можеше да се говори, а отделно на това аз работех ного стресова работа с нощни смени, за да можем да си обзаведем апартамента.....А защо не съм забременяла преди това- защото не срещнах подходящия.....(имах връзки с физически и психически тормоз)...Та в този ред на мисли не съм от "младите" майки, но какво да се прави важното е, че имам 8 месечен син, който изпива енергията ми :) И в тази връзка имам много силна мотивация, искам да спортувам нещо, за да се почувствам жива и да вляза във форма, искам да прочета книгата, засягаща заболяването ми, но ...истината е, че нямам време, тъй като синът ми не спи, обожава разходките, иска да играя с него, да му обяснявам какво правя, защото е много любознателен, само аз мога да го успокоя и приспя (той дава само аз или баща му да го гушкаме) и няма как да лиша детето си от това и да преследвам кариера или да отида на някакъв курс. Освен това съм на мнение, че цял живот ще работя и точно сега е моето време с детето ми, точно тук и сега аз трябва да съм му отдадена, да го целувам, да съм рамо до рамо с него, за да виждам кога растът зъбчетата му, кога ушите му се оформят от хрущялчета, кога пада пъпчето, кое му е вкусно и кое не....кога прохожда. Разбира се, има и майки, които са по-активни от мен. За пример ще дам моя приятелка, която е главен графичен дизайнер на много голяма ПР агенция. Тя се върна на работа на половин работен ден от вкъщи много скоро след като роди, записа и магистратура, за което много се радвам, НОО тя има майка и баба, които й помагат, тя е на 25 с живец за излизане, за среща с хора, за комуникация. Да кажем донякъде можеби и кариерата й е важна и ето тя е намерила своя начин и успешно съчетава и двете. За мен, жената на 32, кариерата е на заден план, защото се убедих, че повечето пари и по-платена работа изискват по- голяма отдаденост, повече стрес, който вреди на здравето ти и трови личният ти живот (Работя в ИТ сферата от около 10 години). Преследването на кариера отнема много и за мен не си струва, защото за мен щастието е в усмивката на синът ми, в събуждането му сутрин, в това мъжът ми да е щастлив с нас и да сме здрави. Въпрос на възприятие за живота и пренареждане на приоритети.
  Бих искала да ти кажа, че изчетох повечето коментари и съм разочарована от нападките и коментарите относто начина ти на живот, финансите на Филип и т.нат, което по мое мнение не е ничия работа..но нали сме в България.....тук българинът обича да се меси в чуждите работи, а реално не си дава сметка, че и ти си човек, и вие сте семейство и най- вероятно имате спадове и сте били без финанси, но понеже целта на видеата ти е не да показват негативизъм и да се оплакваш, а обратното да зареждаш, да мотивираш (нали това е целта на инфлуенсъра) ти не споделят тези "битовизми". Видеото ти засегна хубава тема, но за жалост аудиторията прояви дребнавост в "разнищването" на всяка една дума и използвайки я срещу теб по грозен начин. Разбирам, че идеята е била да споделиш за събитието в Марионет клуб, на което си поканена, но според мен не биваше да е във конкретно видео...(Също така беше хубаво да се спомене, че това събитие има вход от 20лв). Надявам се това да не те е демотивирало. И тъй като упреците са, че реално това да си блогър/влогър не е работа и едва ли не нищо не правиш по цял ден...и мъжът ти взима датска заплата бих казала, че монетата има две страни и това, че показваш усмивки не винаги означава, че ти е лесно (ще направя препратка към видеото за кухото яйце) или, че работата на един влогър е лесна, защото заснемането и обработването на видео отнема време, срещите, свързани с реализацията на видеата също отнемат време и т.нат. Последното, което ще кажа е продължавай да гледаш с толкова лщбов децата си и да правиш това, което харесваш с много лщбов.

 • Ивайла Цонева
  Ивайла Цонева преди 9 дни +4

  Клипове ти са вече тъпи преди бяха съвсем различни сега не споделяш нищо клипа общо взето е ставам ям храня Сиена закарам София до детска градина пребирамсе преспивам Сиена филип се появява от време на време и това е . Преди беше разказа за спонтанния аборт на почивки а сега ходи до Франция и казваш не снимах исках да си почина ети ако искаш канала да върви прави по лични и по интересни места рецепти и други обичам те 💓💓💓💓💋

 • Galia Galia
  Galia Galia преди 9 дни +34

  "моя ляайфстайл" ебааааси превземането. И кое ти е толкова трудно направо не знам, всичките нови технологии, поръчване на храна за вкъщи, глезотии и чудене къде да ходиш за "брънч" защото това е модерното сега нали. Смъквала количките и децата до първия етаж и после ги качвала - и това ли ти е най-трудното нещо в живота, че във всеки клип се коментира?? Голямата кариеристка ще ми казва "ако искам и аз да живея като нея" о боже опази... твоето е лигав живот, в който някакви лигави желания се изкарват като големите цели, няма нищо сериозно, всеки може да живее такъв живот и да е нахилен (макар че в голяма част от времето си престорена). Единствено си гледаш децата и си правиш видеата, в които се снимаш за 10 мин как бръщолевиш простотии, за които дори не си се информирала, както ти казват в коментарите. Не знам как не ти достига акъла, че просто не ставаш, защото всичко е изкуствено при теб и такива големи теми точно ти не си в състояние да коментираш, камо ли да даваш напътствия и съвети. Все пак мисли си, че правиш нещо толкова УАУ, то на теб ти се подиграват хората.

  • an angell x
   an angell x преди 6 дни +3

   +prettylady 8 Ти ли ще ми кажеш, Бе? Никой не ти е искал мнението по въпроса, аре населоо дано мА разбереш тъй.

  • prettylady 8
   prettylady 8 преди 6 дни +1

   +an angell x не ми говори на"бе", готви си манджите и си трай.

  • an angell x
   an angell x преди 6 дни +4

   +prettylady 8 Ама ти що мислиш, че ние искаме да имаме някаква аудитория, бе?? Кое й е различното и уникалното на нея? Че е жена на 30г и не знае що е това работа или че една вечеря не може да сготви? Мисля си, че грам не си разбрала какъв беше проблева. Тя да си живее както иска, само да не дава съвети за неща, от които си няма и понятие.
   За мен една жена трябва да е добра майка, но и да се развива в кариерата си, да е добра домакиня, но и да не очаква всичко от мъжа си. С една дума - да е независима.

  • prettylady 8
   prettylady 8 преди 7 дни +1

   Попаднах тук случайно изобщо не гледам въпросната Антоанета. Потресена съм как българските жени могат да са толкова злобни и мизерни! Една жена е избрала да бъде различна от "средностатистическото" и вие я изядохте... Пък колко пари имала, пък как я гледал мъжа й, пък родителите... Шш ало? Тя просто споделя част от своя опит. Видяхте вие кариера щото... 😉 Не вярвам вас да ви гледа такава аудитория.

  • Victoria Nikolova
   Victoria Nikolova преди 7 дни +6

   prettylady 8 ти как прецени мен кой ме поглежда вечер без да знаеш какъв живот живея? И също какво въртя и дали прислугвам? Не се излагай и се замисли, че тук може да има и хора, наистина постигнали нещо вместо да обиждаш.

 • Теодора Дросева
  Теодора Дросева преди 9 дни

  Съгласна съм с теб. Има ли желание, винаги има начин!Ние на 26 и 27г. не сме млади майки?! Нямам думи. Цитираните членове от закона по- горе са абсолютно не приложими в българската действителност. Ети, бягай с 300 от тази държава... 😁😁 Не желая да прочета останалите коментари, защото са безумни. Схванах идеята на инициативата и се радвам, че има такива, защото нашата нация е на изчезване. Хубава вечер! ❤️

 • Кристина Димитрова
  Кристина Димитрова преди 9 дни +21

  Не съм гледала по-потискащо видео! Ужас...Мразя ви и 3те, гръмнете се!

  • Tedina Mar
   Tedina Mar преди 9 дни +6

   Кураж. Ще дойде и вашия ден на щастието. А това е захаросана история с доста голяма доза недоисказана истина. И от двете главни героини.

  • Кристина Димитрова
   Кристина Димитрова преди 9 дни +25

   Не може да говориш на жените как им тиктакал часовника, пикла смотана! Не всяка жена е готова да роди от първия татуиран селянин, като теб, някои си подбират сериозно партньора в живота, а това често отнема много време. Други не могат да забременят от въздуха и се борят години. Не разбирам каква точно цел си имала и какво ти е било в главата, когато си записвала тази тъпотия...

 • Neliana Nikokova
  Neliana Nikokova преди 9 дни +2

  Ети искам само да ти кажа ,че живота си е твой и можеш да си го живееш кокто си искаш и да влогваж каквото си искаш всичко друго е злоба чета коментарите и нямам думи ......

 • Katerina Ch
  Katerina Ch преди 9 дни +5

  Мисля, че много малко хора са успели да разберат целта на това видео. Типичният български негативизъм...жалко. Ети, ти си отговорна за това, което казваш, но не и за това, как са те разбрали хората. Това, че правиш нещо различно от "средностатистическия българин" (както се изразиха) не те прави лош човек. Но може би си забелязала, че тук на различното не се гледа с добри очи. Аз ти благодаря, че се опитваш да мотивираш и да всееш позитивизъм, който както забелязваш липсва при голяма част от българското население.

  • Katerina Ch
   Katerina Ch преди 8 дни

   +Rali Šimon Много точно казано! Благодаря! Само се надявам това на я обезкоръжи да представя своята гледна точка, колкото и различна
   да е от "общоприетата".

  • Rali Šimon
   Rali Šimon преди 9 дни +2

   Ако това видео беше в Германия, Англия, Дания щеше да е съпътсвано с аплодисменти. Тя говори от своята гледна точка и предсва опит от тази си гледна точка. Съжалявам за гнусните коментари от майки с репродуктивни проблеми и ги разбирам, но с повече негативизъм в душата ситуацията ви няма да е по-добра. Не бих се върнала в България, защото всеки дърпа успешните позитивни хора в калта. Трябва ли тя да се извинява за добрия си стандарт? Мили майки, не случайно ние сме избрани да даваме живот, за да дадем доброто начало. Тя прави нещо в живота си, което не влиза в рамките да, но висенето ви във фейсбук докато сте в офиса ви прави хепи понеже сте на работа 9-5. Бъдете искрени ако можете и вие бихте живяли така, а защо не опитате да промените нещо? Направете усилие, не инфлуенсъри направете бизнес, бъдете си шеф. Определете сами кога да бъдете с децата си. Много от вас са писали иска ми се и на мен децата ми да са с мен ми ама....от вас зависи. Нали?

  • fallon fallon
   fallon fallon преди 9 дни +11

   А не смяташ ли, че щом толкова малко "са я разбрали", значи нещо в методите и на комуникация с аудиторията и куца? Не сме ние виновни, че това, което и е на акъла се различава от това, което и излиза от устата.

 • Kiki Kiki
  Kiki Kiki преди 9 дни +20

  Тъкмо щях да попитам каква е професията й... И прочетох коментарите по-долу.
  П.С
  Само ще се усмихна 🙂

 • t borisova294
  t borisova294 преди 9 дни

  Изключително мотививиращо за мен видео! Благодаря!

 • T B
  T B преди 9 дни +61

  O, come on. Пълни глупости, що за инфантилност. От кога обикалянето по заведения и снимането на дебилни, лигави клипчета е кариера? Човек без един работен да обяснява какво можело и не можело да прави човек по време на майчинство. И дава съвети, философства, съди? Егати майтапа. Сериозно? Единствената родила деца. Каква млада майка си ти, по - точно? Нещо не схващам? Майка мъченица. 6а po4ina. И това непрестанно навиране на цици, вижте ме, че кърмя. Mommy lifestyle с парите от вашите. Цирк, цирк, цирк. Unfollow, егати недорасляка.

  • vermill155
   vermill155 преди 2 дни +3

   Ами да, опита се. Но приди да го прави, трябва да се образова малко по въпросите в разговора. След това да разгледа различни причини поради, които жените раждат по - късно. И тва не е, че някой си мисли, че спира да се развива и т.н. Такива глупости са за тийнове - не за жени. Разбираме, че замисълът е добър. Просто си личи, че не разбира за какво става дума. Нито пък се е постарала да научи нещо предварително, каму ли как всъщност стой животът на работещата жена. А коментари "не гледайте като не харесвате" -първи клас! Как да разберем дали ни харесва без да гледаме? Всички сме цъкнали, очаквайки да разберем за полезна инициатива. А излиза, че е просто евент за събиране на социални точки. Личи си как не се е отнесла сериозно и, че е много далеч от реалността. Не може може някой, който не е работил и ден, да блещи 'не работи, че ще чукнеш 30' .. айде много моля!

  • Zornitsa Zdravkova
   Zornitsa Zdravkova преди 3 дни

   Тя се опита да ви обясни ,че можеш да преследаш кариера и да бъдеш майка.Престанете да се заяждате!Откъде знаете тя от къде си изкарва парите?Да не би да сте и личен счетоводител или пък сте и виждали банковата сметка и кой превежда пари в тях, а?.Или може сте били цял един ден с нея ,че да знаете къде ходи и колко и е трудна работата?Ако можете да отговорите на тези въпроси с да тогава имате право да коментирате и да обиждате.

  • Ghalia Benyettou
   Ghalia Benyettou преди 5 дни +4

   Евала за коментара, много точно ѝ го каза. Омръзна ми да гледам разглезени жени, които се изживяват като божества в онлайн пространството.

  • vermill155
   vermill155 преди 6 дни +5

   Ох права си. С желание ставало... и малко пари от маме и тате да оправят апартаментчето докато си правя селфи. Айде и ние да сме късметлийки да си хванем мъж да ни издъжа, че да си клатим краката и да поучаваме хората как не им е оправен живота заради липса на желание. Хахахаха. Еми и аз май ще спирам да я гледам, малко много ми дойде тва видео. Поне да поощряваше хората, нещо земно да каже, реалистично...

  • nikol marinova
   nikol marinova преди 9 дни +2

   +an angell x da,tq kato ciganite -samo rajda i taka jiveee.... sig shte ima i 3-to,4-to :D

 • Ivelina Drumeva
  Ivelina Drumeva преди 9 дни +62

  Ети, много те харесвам и следя клиповете ти с интерес, но не мога да се съглася първо с това, че си млада майка (нищо лошо не искам да кажа), но твоята възраст е абсолютно нормална да имаш деца. А и работата ти не е като работата на една обикновена българска жена, която има работно време и трябва да ходи на работа, а не да работи от къщи, пак няма хейт в това. Аз съм на 23 и скоро очаквам 2рото си дете, уча в университет и работя по 12 часа на ден 5 дни в седмицата, като с мъжът ми разчитаме само един на друг. Няма как да си взимам детето на работа с мен, нито пък мъжа ми. Просто нещата са много различни, което не означава, че другите жени няма как да се справят, но определено, не е толкова лесно, безпроблемно и определено много неща се променят, когато станеш родител.
  п.с. Аз съм щастлива от живота си и не се оплаквам, успявам да се справям с всичко. Но е трудно да сравняваш себе си със средностатистическа българска жена.

 • Kristina Koteva
  Kristina Koteva преди 9 дни +17

  Разочароващо видео...

 • semra semra
  semra semra преди 9 дни +6

  Ne vsicki sme infloensiri za sajelenie i ne vsicki mogat da si vzemat decata na vsqkade kadeto otivat vseki iska da si vzeme svoeto dete navsqkade s sebesi no ponyakoga obstoqtelstvata ne go pozvolqvat zatova ne vsicki sme kato teb i ne vsicki imat bogati maje 👌

 • Катя Добрева
  Катя Добрева преди 9 дни

  Страхотно видео! Страшно много се възхищавам на енергията и начинът ти на живот! Ти си страхотна, лъчезарна, красива, успешна жена!

 • Ani Nacheva
  Ani Nacheva преди 9 дни +14

  Ети, инициятивата е страхотна! Но мисля, че видеото трябваше да има друга насока - например, че бебето не е задължително да променя живота напълно и че жената не бива да губи идентичността си, само защото е станала майка. Стига да имаш желание, мотивация и подкрепа (най-вече) от близки и любимия човек, винаги можеш да намериш време за личностно развитие, време за себе си, пътуване с или без бебе, т.н Да, животът става много по-динамичен, натоварен и отговорен, изискващ организация и дисциплина, но и много по-мотивиращ, пълноценен и изпълнен с най-истинската любов! Да следваш мечтите си не е необходимо да бъде свързано само и единствено с кариерно развитие :) Основното послание трябва да бъде, че социалният и личен живот не свършва с бебето, напротив! Поздрави и успех! 🥰

  • Стойка Кирязова
   Стойка Кирязова преди 9 дни +3

   Да! Напълно съм съгласна.Животът на майката не свърша с раждането на бебето, както доста млади жени смятат, а напротив обогатява се. Аз лично имам подкрепата на съпруга ми, бабите и дядовците. Благодарение на тях и помощта им върша нещата, които харесвам и съм правила преди бебето, не толкова често като преди, но все пак не съм се отказала напълно от тях. Много важно е да има кой да помага, за да не "скъсаш" със социалния живот и хобитата си, иначе противното би било много трудно.

 • Dobby Bay
  Dobby Bay преди 10 дни

  Engage the audience... mission completed. Well done 👍😂

 • Ралица Боянова
  Ралица Боянова преди 10 дни +36

  Привет на инфлуенсерката. Всички знаем, че раждането и гледането на деца на млада възраст е по-добрият избор. Нооо, нещата в 21 век са много променени. Мои близки на около 50 г! с репродуктивни проблеми, вече имат две бебета на 3 г и 6 мес при ин витро с донорски яйцеклетки, в частна клиника в Испания. Те живеят в Швейцария. Мъжът е химик на сериозна и много отговорна работа в Цюрих в университетска клиника, с докторат, синтезира изотопи с диагностична цел за пациентите. Ето-това за мен е кариера и сериозна позиция. Драгаааааааа, повърхностно видео, дори засягаш хората със сериозни професии, с репродуктивни проблеми, или финансов дефицит и пр. Не в крак със съвременните тенденции в живота и медицината. А инфлуенсерските „съвети” са майтап.😀😀😀........Всяка двойка да решава с ум, сърце и възможности, а не под влияние на лигави видеа.

 • Марина Димитрова
  Марина Димитрова преди 10 дни +3

  Има бащинство и в България.

 • Alice K.
  Alice K. преди 10 дни +20

  Този клип засяга само майките които работят като инфлуенсъри и имат мъже с висока заплата !!!

  • nikol marinova
   nikol marinova преди 2 дни

   +Milla G. prosto mi e chudno kak go e nakarala da doide v Bg i da i gleda groznata fizionomiq.. tq da se razviva,,a toi da si sedi prosto ..

  • Milla G.
   Milla G. преди 2 дни

   +nikol marinova Оо, не ми слагай думи в устата. Не съм казала, че думата ми е закон. Прави каквото си знаеш, каквото си искаш. Но не мисли, че няма да си порицавана. В крайна сметка ти се излагаш с многобройните си коментари за мъжа й.

  • nikol marinova
   nikol marinova преди 2 дни

   +Milla G. ок.спирам веднага на момента-щом ти си казала :) твоята дума е закон

  • Milla G.
   Milla G. преди 3 дни

   +nikol marinova ти пък не спря да пишеш едно и също под всяко видео, под всеки коментар... страшно завистлива си, погрижи се за душата си, това не е нормално.
   Да, Антоанета се е изложила с този клип. Това е факт. Но да споменаваш мъжа й какво общо има с това? Завист и простащина.

  • nikol marinova
   nikol marinova преди 9 дни

   da... neiniq maj e mnogo hubav... nz kak se e obarkal

 • Maria Goranova
  Maria Goranova преди 10 дни

  Абе ти си страхотна,продължавай в същия дух,нормално е някои хора да не са съгласни :)

 • Таня Севдина - Каменова

  Здрасти Ети. Сега гледах новото ти видео, в България има бащинство, има и бабинство. След 6-тия месец на детето, всяка майка може да прехвърли майчинството си на бащата или на баба.

 • Йорданка Димитрива
  Йорданка Димитрива преди 10 дни +26

  Първото видео с което ми направи лошо впечатление беше , когато обясняваше важността да се ражда естествено, което подкрепям ,НО в същото време замисли ли се колко жени не могат да родят по този начин или просто страхът им е по-силиен, това правили ги лоши майки!? Последва видео за “ mommy shaming “ , но самата ти го правиш и в това видео, макар и неволно. Много се надявам, че ще приемеш коментара ми ( а и всички останали) не като омраза към теб. Просто всеки има различен живот и никой не може да каже кое е лесно и кое не, или да се съдим една друга защо нямаме деца.

 • Zhuliana Todorova
  Zhuliana Todorova преди 10 дни +2

  (Понеже видях много негативни коментари ) искам да добавя че, много се радвам че вие като младо семейство сте успяли да създадете този начин на живот, със или без каквато и да била помощ и подкрепа. Всички сме различни и имаме различни семейни ситуации. Радвам се че Ети е успяла да се развива в тази нова сфера и че й позволява да води този начин на живот. И че работата на Филип му позволява да е със семейство си и на работа в друга държава.(Всеки работи каквото иска или каквото може). Това назначи че на тях са им го дали всичко на готово. Не е лесна работа да показваш живота си публично и да вадиш пари от това. Те и двамата са хора които са учили и, Филип например се занимава с това с което е учил. Щеше да е уникално всичките работи да ни позволяват този начин на живот но, за жалост ни е така. За това всеки има глава на раменете за да си го направи колкото се може по добре. Не критикувайте че може би им помагат семействата, всеки би приел помощ.
  👌😘

 • Катерина Карабаротева

  Сиена е много лъчезарно дете 😘😘😘

 • Ivona Vasileva
  Ivona Vasileva преди 10 дни +1

  Ети много сте сладки 😘😘😘😘

 • Sani Mallette
  Sani Mallette преди 10 дни +39

  Айде роди две деца, живей под наем с малко доходи и да нямай кой да ти помага, да видим това пак ли ще си ухилен до уши. Пълна лигла живееш в розовия си облак се биеш в гърдите вижте ме.не си единствената майка

  • nikol marinova
   nikol marinova преди 9 дни +4

   da i nakarala maja i da si ostavi jivota i da doide v Bulgariq... che da hodi po sreshti tq,...

 • Sani Mallette
  Sani Mallette преди 10 дни +18

  Не винаги зависи от теб да станеш майка на 20. Познавам хора, които са станали родители в ранните си 40 и по нищо не отстъпват по дух, смелост и всеотдайност на която и да е майка. Просто житейския път е различен на всеки. Някакви заключения на базата на твоя "опит", без да вземаш предвид и други гледни точки е крайно нелепо. Всичко, което правиш говориш за незрялост. (това не означава, че майките в 20-те си години са незрели). Имам предвид единствено теб

 • Elfi S
  Elfi S преди 10 дни +30

  Слез на земята най-сетне!

 • Tedi
  Tedi преди 10 дни +41

  А ти в какво си се развила, че нещо не ми става ясно?

  • Tedi
   Tedi преди 9 дни +4

   :D Права си , ей го е, пълна излагация.

  • Sani Mallette
   Sani Mallette преди 9 дни +5

   Така, ако от вас нищо не става дори с висши образуваните ставате инфлуенсър, ей го пепето

  • Victoria Nikolova
   Victoria Nikolova преди 9 дни +22

   Това не е ясно. Вече като не ставаш за нищо и си завършил нещо безполезнено ставаш “инфлуенсър”. Може да мотивира само човек, който наистина е постигнал нещо в живота си, а не този който гледа две деца с помощта на мъжа си и се чуди в кое кафе да направи “брънч” и ходи на среща два пъти в месеца с хора,които я спонсорират и си правят реклама чрез канала и. А когато искаш да участваш в някаква инициатива и докторката ти говори за сериозни проблеми като репродуктивните(такива имат и наистина млади жени дори и на 18) според мен трябваше да си го чувала, а не да реагираш все едно ти говори на китайски.
   И все пак видеата ти могат да бъдат видяни и от големи хора, а не само от деца които пишат коя е първа и коя втора, така че е нормално да има и критика.

  • Galia Galia
   Galia Galia преди 9 дни +10

   право в десетката! :D

 • Deni K
  Deni K преди 10 дни +39

  "Млада майка" докъм 30. А на 35 каква е, майка зайка? А на 38 майка балалайка? Питам те, защото ти слагаш етикетите. Разбрахме, че си МЛАДА майка, мъжа ти е МЛАД татко, твоят начин и живот е най-правият и перфектният. Не мислиш ли, че малко прекаляваш?

  • aspeka1
   aspeka1 преди 3 дни

   Deni K 🤣🤣🤣🤣😹😹😹😹

 • Victoria Grey
  Victoria Grey преди 10 дни +39

  Антоанет, няма да обяснявам колко си неприятна на хората. Само ще ти пожелая нещо. Дано никога няма репродуктивен проблем, дано никога не се разкарваш по in-vitro клиники. Аз съм лекар почти, нямаш си и на идея колко уплашени, разочаровани и молещи се хора идват. Да са ти живи и здрави децата, благодари всеки ден, че ги имаш. Това само ще ти кажа.

 • Zhuliana Todorova
  Zhuliana Todorova преди 10 дни +11

  Проблема изобщо не е в това че една жена не иска да е майка защото трябва да си взима детето с нея или защото неможе да отиде на дискотека и тнт. Проблема е в ресурсите и в работата. Аз виждам около мен млади жени които искат да бъдат майки но работата не им позволява или липсата на ресурси, и според мен това е нещо с което трябва да се заеме държавата. И не само в българия а навсякъде. Тук в Испания са 4 месеца майчинство и 2 седмици бащинство. Това означава че 4 месечното бебе трябва да се остави в детска градина която струва Х пари на месец. И ако бебето се разболее някой трябва да излезе от работа за да го гледа и това на шефовете не им харесва изобщо. По принцип се назначава много по малко жени поради тази причина. Ако един човек има възможности, ще се има жилище по рано, ще направи семейство по рано и тнт.

 • Adi Petkova
  Adi Petkova преди 10 дни

  Сиена е едно зеленооко бонбонче 😍😍 Уникална си и продължавай в същия дух

 • Десислава Ангелова
  Десислава Ангелова преди 10 дни +204

  Ети, харесвам те, но това видео е меко казано нелепо.Първо- ти си всичко друго, но не и млада майка.Второ - да ходиш по срещи и да бъдеш инфлуенсър е всичко друго, но не и кариера.Истинските професии са друга бира.Ставам в 5, гримирам се, приготвям закуска, едното дете в училище, едното в градината, отивам на работа.Там трябва да съм на висок ток и винаги в кондиция, защото съм дясната ръка на мъж, който управлява.В обедната почивка тичам, за да прибера първото дете от училище.Работя до 5.Тичам за да прибера другото от градина.Прибираме се и се започва -домашни, готвене, вечеря, прахосмукачки, пране и т.н всички знаете как е.В 10 часа едвам стоя на краката си.Между това се опитвам 2-3 пъти седмично да открадна 2 часа за фитнес.И всичко това без баби и съпруга ми работи в чужбина, като се прибира на 2 месеца.От 8 до 17 на пълен работен ден и от 17 до 22-23 на още по-пълен.Понякога ми е трудно дори да говоря, но трябва да съм усмихната и да обърна внимание на децата си.
  И понеже не работя инфлуенсър не мога да водя децата си с мен когато са болни и няма къде да ги оставя , а няма начин да отсъствам от работа.
  Толкова е различно при теб, и толкова различно при нас -средностатистическите българи.Не обърквайте нещата.

  • an angell x
   an angell x преди 6 дни +1

   +Georgia Colman Това, което изтърси е пълна простотия. Аз лелки на 20-30 не познавам. Ако твоето обкръжение е такова, това вече е друг въпрос. И другия път давай по темата. Аз ти се аргументирах, ти ми говориш глупости. Един няма тука, с когото човек да води качествен спор, трябва да се изпростява и т'ва е.

  • Georgia Colman
   Georgia Colman преди 6 дни +3

   +an angell x възрастта не е особено голям фактор , доста млади момичета , се превръщат в лелки още от тийн годините си , така че това че си на 23 не е гаранция за нищо 😀

  • lesh
   lesh преди 7 дни +1

   +Кристина Горанова Напротив, мъжът й изглежда доста свестен! Направо е ударила в десетката с него! Що се отнася до нея - имам своите резерви...

  • Galina Penkova
   Galina Penkova преди 8 дни +4

   AМа как може да кажете, че едно нещо или друго не е кариера? Кариера не означава само когато работиш в офис!!!!!

  • an angell x
   an angell x преди 8 дни +1

   +Georgia Colman Аз съм обработвала клипове не веднъж или два пъти и понякога все още го правя. Но с това ми е свързана работата. И, Слава Богу, не съм инфлуенсър. Също така съм на 23 без 2 месеца, така че не влизам и в графата "лелка".

 • lora petkova
  lora petkova преди 10 дни +79

  Много ми беше симпатична, но до това видео. Не е ли уместно, след като си част от някаква инициатива, да се информираш поне малко за фертилността. Имаш две деца, а репродуктивната ти култура е стряскаща, след като си майка и жена, е нормално тия неща да са ти ясни. Д-р Богданова говори за овулация и качествени яйцеклетки, ти реагираш като второкласничка. Децата ставали между другото...о, боже, слез от розовия си пиедестал и се благодари за късмета си. Такт, Антоанета, никога не е излишен. Съжалявам, но изборът им да те включат в тази инициатива е доста грешен. Пише ти го жена, станала майка на 26 години след инвитро.

  • Стефка Стефанова
   Стефка Стефанова преди 9 дни +2

   Аз също съм на 26г и от 3 месеца съм горда майка на дете, заченато инвитро. 😊

  • Tedina Mar
   Tedina Mar преди 9 дни +1

   +lora petkova избройте ги. Нека критиката е градивна и за четящите момичета.

  • lora petkova
   lora petkova преди 10 дни +12

   И да не ми отговори, ми стига да се замисли. Не може да се говори на ангро, не и когато ютуб ти е трибуна, а желанието ти е да си полезна на другите майки. Това видео е обидно поне по три причини. Може и да са повече...

  • Tedina Mar
   Tedina Mar преди 10 дни +15

   Този блог е за забавление и често гледащите го мислят за енциклопедия. Често това са още деца зрители.
   Добре, че има коментари за напомнят, че тук мога да чуят доста глупости, който авторката си е решила за истини или просто така и се е случило. Дано ви отговори на коментара, но едва ли.

 • Tedina Mar
  Tedina Mar преди 10 дни +19

  Поправи си информация за майчинството и бащинството. Това е дезинформация.

 • Tedina Mar
  Tedina Mar преди 10 дни +54

  Жените раждат, когато намерят човека до себе си. Ако това се случи след 30 не ги прави кариеристки и да ги вменяват вина, че са мислили егоистично. Това, което правят героините в това видео не е мярка за най-правилния избор в живота.

  • TheTeekaboo
   TheTeekaboo преди 10 дни +10

   На всеки човек му протича по различен начин живота.Правиш деца,когато намериш правилния човек до себе си.А това се случва на различни различни възрасти.

 • Galina Bezova
  Galina Bezova преди 10 дни +124

  Приеми го, като градивна критика, но е добре , когато говориш нещо пред толкова много хора предварително да си проучила как стоят нещата и дали това е вярно. В България има бащинство. Достатъчно е детето да е навършило 6м. Съгласи се обаче, че ако детето е кърмено на поискване като твоето , бащата няма как да замени майката. Отделно има и куп други фактори.
  Не мисля, че на 30 човек е млада майка, да млад си, но определено е нормална възраст, в която да имаш деца. Родих първото си дете на 28, второто на 30 ( 23 дни преди да ги навърша) и около мен повечето жени в родилното бяха по-млади - 22-25. Не съм се почувствала стара, разбира се, но осъзнах, че вече не съм чаак толкова млада.
  Говориш, че да имаш деца е нещо, което ти се случва междудругото ?! Не смяташ ли, че обиждаш много жени и двойки с репродуктивни проблеми, за които децата са всичко друго, но не и нещо, което се случва btw.. Не само жени над 30-35 имат репродуктивни проблеми и не винаги всичко е до желание .
  Колкото до това, че може да водиш детето си навсякъде, то е чисто и просто късмет, защото е спокойно. Ако имаш едно плачещо непрекъснато дете, няма как да го мъкнеш по срещи. Не е коректно да казваш, че ти си я направила такава, защото индиректно вменяваш вина у всички онези майки на ревливи бебета, които не могат да напазаруват на спокойствие, какво остава да изпият едно кафе или да ходят по срещи.
  Темата, която си повдигнала е чудесна, но изпълнението е кофти. Важно е да се раждат повече деца разбира се, това да се случва във фертилната възраст по възможност, но не и на всяка цена.
  Успех с инициативата!

  • Thea Eroteeva
   Thea Eroteeva преди 5 дни

   В България може и да има бащинство, но аз досега не съм чула за мъж, който да се е възползвал от него. Може би в Дания културата е такава, че това се счита за нормално докато тук дори най-грижовните бащи не смятат, че е приемлив вариант за тях

  • Dobromira Zasheva
   Dobromira Zasheva преди 7 дни +4

   Браво!

  • Tedina Mar
   Tedina Mar преди 10 дни +8

   Много точен анализ

  • mihi
   mihi преди 10 дни +9

   Много точен коментар!

 • Marieta Pavlova
  Marieta Pavlova преди 10 дни +1

  Абсолютно съгласна! Има време за всичко. С детето животът придобива смисъл и едно мъниче съвсем не пречи нито на кариера, нито на личностно развитие, напротив дори - украсява живота на майката! Аз се почувствах истински щастлива и завършена след ражданено на сина ми. 😊

 • Teodora Marinova
  Teodora Marinova преди 10 дни +10

  Супер ! Позитивно и мотивилащо! ОБАЧЕ за жените, които не са родили все още. Родиш ли реалността се оказва мааалкоо по-различна. Хубаво е човек да е позитивен ,НО това не е достатъчно. Въпрос: Контактуваш ли с други майки с малки деца,които работят с работно време и на твоята възраст ? С един пример -теб ,не мисля ,че видеото може да е убедително. Иначе е хубаво ,че нещата ги показваш винаги от хубавата им страна ;-)